+36 70 327 0673 2023rapid@gmail.com

Szolgáltatásaink

Mi garantáltan újjávarázsoljuk lakása ékét, szőnyegének friss, kellemes illatot adunk, eltüntetjük a legmakacsabb foltokat is! Ugyanakkor azt tanácsoljuk, hogy ne várja meg, míg a folt komolyabb, egyre régibb lesz, hiszen szőnyegeink többszöri tisztítása alappillére a higiéniának. Még indokoltabb a tisztíttatás, ha kisgyerek, háziállat van a házban, de az atkák miatt mindenképpen szükséges legalább évente egyszer. Közelegnek az ünnepek? Családi összejövetelre készül? Vagy már túl van rajta ? Mi vagyunk a tökéletes választás! A lehető legrövidebb időn belül ismét díszítheti lakását tiszta, illatos szőnyege!

Szőnyegtisztítás Budapest

szőnyegtisztítás

A szőnyegtisztítás nem csak a szőnyeg tisztaságának megőrzését jelenti, hanem hozzájárul otthona egészségének megőrzéséhez is. A Rapid szőnyegtisztítás szolgáltatásai Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen területén is elérhetőek.

A szőnyegtisztítás fontos része otthonunk tisztán tartásának. A szőnyegekben felhalmozódott por és szennyeződés nem csak esztétikai problémát jelent, hanem egészségügyi kockázatot is hordoz. Cégünk szolgáltatásai segítenek felszámolni ezeket a problémákatezt.

Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakói számára a Rapid szőnyegtisztítás szolgáltatásai kiváló megoldást kínálnak. A szőnyegtisztítás során a szőnyegeket alaposan kitisztítják, eltávolítva a mélyen a szálak közé szorult szennyeződéseket és allergéneket. Ez nem csak a szőnyeg megjelenését javítja, hanem hozzájárul otthona egészségesebb környezetének kialakításához is.

Hosszú szőrű szőnyegtisztítás

A hosszú szőrű szőnyegtisztítás nem csak művészet, hanem tudomány is. Szolgáltatásunkat az alábbi településeken tudják igénybe venni: Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen. A hosszú szőrű szőnyegek gyönyörűek és elegánsak, de tisztításuk kihívást jelenthet. A hosszú szálak könnyen összegubancolódhatnak és por, szennyeződés, valamint allergének gyűlhetnek össze bennük. Ezért a hosszú szőrű szőnyegtisztítás szakértelmet és gondos kezelést igényel.

Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakosai számára elérhető a hosszú szőrű szőnyegtisztítás szolgáltatásunk. Tapasztalt szakértőink a legmodernebb eszközökkel és az évek során kialakított, jól bevált módszerekkel állítják vissza szőnyegeit eredeti pompájukba, miközben gondosan óvják szépségüket és hosszú élettartamukat.

Szőnyegtisztítás Budapest

Gépi szönyegtisztítás

A gépi szőnyegtisztítás napjainkban egyre népszerűbb szolgáltatás. De hol érhető el ez a szolgáltatás. A válasz egyszerű: Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen területén.

A gépi szőnyegtisztítás folyamata során speciális gépeket és tisztítószereket használnak, melyek mélyen behatolnak a szőnyeg szálai közé, eltávolítva a makacs szennyeződéseket és allergéneket. Ez a folyamat nemcsak a szőnyegek tisztaságát, de állapotát és élettartamát is javítja.

Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakói számára a gépi szőnyegtisztítás kiváló választás. Ezek a városok bővelkednek a minőségi szőnyegtisztító szolgáltatásokban, melyek mind a lakosság, mind a vállalkozások számára elérhetőek.

Szőnyegmosás

A szőnyegmosás nem csak a tisztaságról szól, hanem a kényelemről és az otthoni környezet megőrzéséről is. A szőnyegmosás szolgáltatásunk Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen területén is elérhető.

A szőnyegmosás folyamata több lépésből áll. Először is, a szőnyeget alaposan kiporszívózzuk, hogy eltávolítsuk a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket és allergéneket. Ezután speciális tisztítószerekkel kezeljük a szőnyeget, amelyek mélyen behatolnak a szálak közé és eltávolítják a makacs foltokat. A szőnyegmosás utolsó lépése a szőnyeg alapos öblítése és szárítása, hogy a szőnyeg friss és tiszta legyen.

A szőnyegmosás nem csak a szőnyegek tisztaságát biztosítja, hanem hozzájárul otthona egészségéhez is. A rendszeres szőnyegmosás csökkenti az allergének és a poratkák számát, amelyek asztmát és allergiás reakciókat okozhatnak. Ezenkívül a szőnyegmosás hozzájárul a szőnyeg élettartamának meghosszabbításához is, mivel a szennyeződések károsíthatják a szőnyeg szálait.

Szőnyegtisztítás Budapest

Gyapjú szőnyegtisztítás

gyapjú szőnyegtisztítás nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy művészet is. A folyamat nem csak a szőnyeg tisztaságát biztosítja, hanem hosszú élettartamot is garantál a szőnyegnek. A gyapjú szőnyegek különleges gondoskodást igényelnek, hiszen természetes anyagból készülnek, és különleges tulajdonságokkal rendelkeznek.

A gyapjú szőnyegek tisztítása során fontos, hogy a szőnyeget alaposan kiporszívózzuk, hogy eltávolítsuk a mélyen ülő szennyeződéseket. Ezután a szőnyeget speciális tisztítószerekkel kezeljük, amelyek kíméletesek a gyapjúhoz, de hatékonyan távolítják el a foltokat és szennyeződéseket. A tisztítás után a szőnyeget alaposan kiöblítjük, hogy eltávolítsuk a maradék tisztítószert, majd szárítjuk.

gyapjú szőnyegtisztítás szolgáltatásunk Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakói számára is elérhető. Tapasztalt és kiválóan képzett szakembereink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítják.

Szőnyegtisztítás háztól házig

szőnyegtisztítás háztól házig szolgáltatásunkkal mostantól Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakosai is élvezhetik a tiszta és friss szőnyegek előnyeit.

A szőnyegtisztítás nem csak esztétikai kérdés. Egy tiszta szőnyeg hozzájárul otthona egészségesebb környezetéhez is. Szőnyegeink gyakran gyűjtik össze a port, az allergéneket és a baktériumokat, amelyek hosszú távon károsíthatják egészségünket. Ezen felül a szennyeződések ronthatják a szőnyeg élettartamát is. Éppen ezért fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk szőnyegeinket.

Szolgáltatásunk keretében a szőnyegtisztítást házhoz visszük. Nem kell bajlódni a szőnyeg szállításával, mi elvégezzük a munkát. Profi gépeink és környezetbarát tisztítószereink segítségével a szőnyeg tisztítása gyorsan és hatékonyan zajlik.

Szőnyegtisztítás rendelése egyszerűen

Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással Bruttó 1600Ft/nm!

Szolgáltatási terület:

Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Debrecen

Telefonon

Elérhetőségeink

10 + 15 =

Szüksége van segítségre?

Vagy rendelni szeretne?

Szívesen állunk rendelkezésére! Segítünk a választásban, és nem bánjuk, ha kérdez. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink megkapják, amire valóban szükségük van. Hiszünk benne, hogy hozzáállásunk és szolgáltatásaink minősége hosszútávú partneri kapcsolatokat eredményez.

Korrekt árakkal, igényesen és összeszokott csapattal dolgozunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefonszámunk

Email címünk