+36 70 327 0673 2023rapid@gmail.com

Hosszú szőrű szőnyegtisztítás

A hosszú szőrű szőnyegtisztítás nem csak művészet, hanem tudomány is. Szolgáltatásunkat az alábbi településeken tudják igénybe venni: Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen. A hosszú szőrű szőnyegek gyönyörűek és elegánsak, de tisztításuk kihívást jelenthet. A hosszú szálak könnyen összegubancolódhatnak és por, szennyeződés, valamint allergének gyűlhetnek össze bennük. Ezért a hosszú szőrű szőnyegtisztítás szakértelmet és gondos kezelést igényel.

Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakosai számára elérhető a hosszú szőrű szőnyegtisztítás szolgáltatásunk. Tapasztalt szakértőink a legmodernebb eszközökkel és az évek során kialakított, jól bevált módszerekkel állítják vissza szőnyegeit eredeti pompájukba, miközben gondosan óvják szépségüket és hosszú élettartamukat.

A hosszú szőrű szőnyegtisztítás során a szőnyeget először alaposan kiporszívózzuk, hogy eltávolítsuk a laza szennyeződéseket. Ezután speciális tisztítószert használunk, amely mélyen behatol a szőnyeg szálai közé, és eltávolítja a makacs foltokat és szennyeződéseket. A tisztítószert alaposan kiöblítjük, majd a szőnyeget megszárítjuk és kifésüljük, hogy visszaállítsuk a szálak természetes irányát és puhaságát.

A hosszú szőrű szőnyegtisztítás szolgáltatásunk Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló és Debrecen lakosai számára elérhető. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk abban, hogy otthonuk tiszta, egészséges és kellemes legyen. Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Örömmel állunk rendelkezésére.

Szőnyegtisztítás rendelése egyszerűen

Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással Bruttó 1600Ft/nm!

Szolgáltatási terület:

Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Debrecen

Telefonon